Preturi brazi de Craciun:     sub 200 RON     200 - 300 RON     300 - 500 RON     peste 500 RON     toate produsele

Ghid complet: Cand si de unde cumperi brazi de Craciun?


Fie ca iti doresti un brad de Craciun taiat, fie ca vrei sa comanzi un brad in ghiveci pentru a-ti decora caminul cu ocazia sarbatorilor, trebuie sa stii cand si de unde e cel mai bine sa cumperi bradul dorit.

Brazii ajung in piete sau marile magazine in jurul datei de 1 decembrie, iar cei plantati in ghiveci poate chiar de la mijlocul lunii noiembrie. Chiar daca in primele zile dupa ce apar in piete brazii au preturi mai mici si oferta este destul de larga pentru a avea de unde alege, trebuie sa iei in considerare ca va trebui sa-l depozitezi minim 3-4 saptamani, pana la Craciun, timp in care bradul se poate usca, pierzand din greutate si din numarul/culoarea acelor. Preturile in aceasta perioada pornesc de la 100-150 lei pentru brazii naturali taiati de pana in 1,5 metri, urcand pana spre 200-250 lei la un brad de 2 metri inaltime.

Perioada cea mai buna pentru a cumpara un brad

Perioada ideala de cumparare a brazilor, cand oferta este destul de bogata si perioada pana la Craciun nu este mare, ar fi in jurul datei de 10-15 decembrie. Preturile sunt putin mai mari, pornind de la 150 lei si ajungand spre 250 lei pentru majoritatea brazilor taiati pentru locuinte (1,5 - 2,5 metri).

Cea mai proasta perioada pentru cumpararea brazilor de Craciun este in jurul datei de 20 decembrie, deoarece preturile sunt cele mai mari iar oferta este saraca, toti brazii frumosi fiind deja vanduti.

Desigur, aceleasi reguli se aplica in linii mari si pentru brazii in ghiveci cu mentiunea ca acestia fiind plantati nu risca sa se usuce sau sa isi piarda numarul acelor si culoarea.

Cumpara brazi de Craciun din piata

Pietele sunt locuri traditionale de unde cumpara brazi cei amatori de chilipiruri, facand concesie la calitate sau ignorand aspectele legale in favoarea unui pret ceva mai redus. Aici vei gasi in special brazi romanesti taiati, care in mare majoritate nu sunt insotiti de acte justificative sau marcaje securizate crotal. In plus, comerciantii de ocazie nu ofera facturi sau bonuri fiscale si totul se bazeaza pe negociere si mica intelegere, unde poti scapa din vedere diverse aspecte in contextul in care iarna se intuneca destul de devreme :)

Cumpara brazi de Craciun din magazine de tip hipermarket

Aparent o buna optiune din cauza aspectelor legale si transparentei in comanda, achizitionarea bradului din hipermarket sau din magazinele specializate are cateva minusuri de care trebuie sa tii cont. In primul rand selectia de brazi este saraca, deoarece brazii venind integral din import, prioritate la furnizorii de afara au retailerii din Europa de vest, iar in al doilea rand oferta per magazin este destul de restransa, stocurile fiind impartite intre toate magazinele din lantul respectiv.

In concluzie, este bine sa analizezi cu atentie fiecare brad in parte daca vrei sa-l cumperi de la un astfel de retailer, caci pot avea o serie de defecte in urma selectiilor repetate (craci lipsa, lipsa varf, dezechilibrati, trunchi stramb, varf bifurcat, trunchi prea lung, varf prea lung, trunchi prea gros - greutate prea mare, etc). Nu este de neglijat nici pretul, care este destul de mare pentru un brad de circa 2 metri inaltime (circa 250 lei) precum si faptul ca ambalarea si transportul nu sunt incluse in pret, ajungand in total sa platesti circa 300 lei pentru a avea bradul dorit la domiciliu de Craciun.

Comanda brazi de Craciun online

Alternativa contemporana la comertul cu brazi este sistemul de comanda online, cu transport la domiciliu al bradului cumparat inclus in pret. Retailerii online selecteaza din timp brazii cei mai frumosi din zonele silvice ale tarii sau de la importatori pentru specia normanidan, expun pe site-urile de prezentare brazii sortati pe soiuri/calitati/marimi si unii ofera si livrarea in mod gratuit. Chiar daca in unele cazuri preturile sunt un pic mai mari decat in piata sau la magazin, flexibilitatea in metodele de plata si raportul pret/calitate/comoditate sunt cu siguranta plusuri indiscutabile la comanda online de brazi pentru Craciun.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, analizeaza singur piata si fa o alegere in functie de experienta proprie! Porneste insa de la oferta noastra de brazi de Craciun, pentru a avea un termen real de comparatie! Tine cont insa ca BraziCraciun.com are o politica foarte flexibila de livrare brazi in Bucuresti, ajungem oriunde in cel mai scurt timp si avem program non-stop pana pe 20 decembrie! Pentru toti bradutii de pe site oferim cadouri si bonusuri la comanda si transport gratuit!

Comanda brad Craciun online

Brazi Craciun.com ofera brazi naturali, brazi cultivati special pentru Craciun, brazi artificiali si accesorii brad la preturi de sarbatoare!

Comanda online: Simplu, comod si rapid!

1. Poti comanda brazi NON-STOP
pe site sau la telefon 0374.87.74.74

2. Livram GRATUIT in Bucuresti

3. Acceptam PLATA LA LIVRARE

Livrare brazi in Bucuresti

Asiguram livrare gratuita brazi de Craciun la domiciliu in Bucuresti, cu plata la livrare!

Alege bradul dorit, plaseaza comanda pe site sau telefonic iar noi te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili data si ora livrarii!

informatii despre comanda, plata / livrare

Contacteaza-ne zilnic intre 09:00 - 19:00!       Telefon:   0374.87.74.74       Facebook:   brazi.craciun.bucuresti