Preturi brazi de Craciun:     sub 200 RON     200 - 300 RON     300 - 500 RON     peste 500 RON     toate produsele

Recomandari


"Am comandat 4 brazi artificiali de 2,1m pentru a decora sediul firmei noastre, iar pretul bun si serviciul prompt m-au determinat sa apelez la BraziCraciun.com. Produsele au fost livrate imediat si am primit si cadou un set de globuri si o instalatie de pom din partea echipei. Profesionisti si amabili, recomand!"

Diana Lupescu, CityWeb Media SRL, CEO

 

"In fiecare an am apelat la BraziCraciun.com pentru pomul de iarna, pentru ca au niste preturi bune si niste brazi adevarati, cu mirosul de brad si culoarea specifice, care-mi amintesc de Craciunurile din copilarie! Apreciez ca s-au miscat repede, comenzile fiind livrate in aceeasi zi, precum si ca transportul a fost gratuit. In plus, cand a fost nevoie, baietii m-au ajutat si cu montajul in suport fara nici o pretentie suplimentara. Va multumesc si tineti-o tot asa!"

Eduard Anghelescu, Bucuresti

Comanda brad Craciun online

Brazi Craciun.com ofera brazi naturali, brazi cultivati special pentru Craciun, brazi artificiali si accesorii brad la preturi de sarbatoare!

Comanda online: Simplu, comod si rapid!

1. Poti comanda brazi NON-STOP
pe site sau la telefon 0374.87.74.74

2. Livram GRATUIT in Bucuresti

3. Acceptam PLATA LA LIVRARE

Livrare brazi in Bucuresti

Asiguram livrare gratuita brazi de Craciun la domiciliu in Bucuresti, cu plata la livrare!

Alege bradul dorit, plaseaza comanda pe site sau telefonic iar noi te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili data si ora livrarii!

informatii despre comanda, plata / livrare

Contacteaza-ne zilnic intre 09:00 - 19:00!       Telefon:   0374.87.74.74       Facebook:   brazi.craciun.bucuresti