Preturi brazi de Craciun:     sub 200 RON     200 - 300 RON     300 - 500 RON     peste 500 RON     toate produsele

Cum comanzi si cum livram


BraziCraciun.com este un magazin online care ofera spre comercializare brazi naturali, specia Nordmann, importati din Danemarca, crescuti in pepiniere special pentru Craciun si recunoscuti international pentru coroana bogata si acele lungi si groase ce ofera bradului imaginea de "plin" sau "bogat".

De asemenea, avem disponibila spre comanda online o gama variata de brazi artificiali precum si diverse accesorii pentru impodobirea bradului si cadouri inedite pentru Craciun.

Cum comanzi?

Sistemul de comanda este foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi categoriile de produse de pe site, sa alegi bradul dorit, si sa efectuezi comanda pe site. In cel mai scurt timp un reprezentant te va contacta pentru a iti confirma comanda si a agrea ziua si intervalul oral dorit pentru livrare.

Plata si livrarea

Asiguram livrarea gratuita la domiciliu oriunde in Bucuresti pentru comenzi de minim 100 lei. De asemenea, acceptam plata la livrare pentru toate produsele listate in magazinul BraziCraciun.com!

Informatii despre comanda sau livrarePentru orice intrebari sau pentru a verifica situatia unei comenzi, ne poti contacta fie pe numarul de telefon 0374.87.74.74 fie prin intermediul paginii de facebook brazi craciun bucuresti

Comanda brad Craciun online

Brazi Craciun.com ofera brazi naturali, brazi cultivati special pentru Craciun, brazi artificiali si accesorii brad la preturi de sarbatoare!

Comanda online: Simplu, comod si rapid!

1. Poti comanda brazi NON-STOP
pe site sau la telefon 0374.87.74.74

2. Livram GRATUIT in Bucuresti

3. Acceptam PLATA LA LIVRARE

Livrare brazi in Bucuresti

Asiguram livrare gratuita brazi de Craciun la domiciliu in Bucuresti, cu plata la livrare!

Alege bradul dorit, plaseaza comanda pe site sau telefonic iar noi te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili data si ora livrarii!

informatii despre comanda, plata / livrare

Contacteaza-ne zilnic intre 09:00 - 19:00!       Telefon:   0374.87.74.74       Facebook:   brazi.craciun.bucuresti