Preturi brazi de Craciun:     sub 200 RON     200 - 300 RON     300 - 500 RON     peste 500 RON     toate produsele

Cum transport un brad de Craciun la domiciliu?


Ti s-a intamplat sa ai de transportat un obiect prea voluminos sau prea greu pentru a-l putea aduce acasa de unul singur? Ai fost in situatia de a cumpara un produs mult prea mare ca sa incapa in masina personala? Prin forma si dimensiunile lor, brazii fac parte din categoria obiectelor greu de transportat, deci e bine sa iei in considerare acest aspect inainte de a cumpara un brad de Craciun sub impulsul momentului.

Intr-adevar, pretul brazilor de Craciun creste in apropierea sarbatorilor, iar daca apare ocazia de a cumpara un brad frumos si bogat nu te gandesti si la aspectele practice ale tranzactiei. Majoritatea comerciantilor nu asigura si ambalarea sau transportul brazilor la domiciliul clientului, serviciul de livrare fiind taxat suplimentar destul de piperat.

Cum poti transporta singur un brad pana acasa?

Chiar daca nu ai masina, si vanzatorul nu iti asigura livrarea la domiciliu a pomului de Craciun, nu trebuie sa disperi. Majoritatea brazilor sunt pana in 2 metri inaltime si cantaresc maxim 10-15 kg, deci teoretic poti sa ajungi cu el pana acasa si singur, fara ajutorul nimanui. Totusi, pentru a face transportul mai usor va trebui ca bradul sa fie legat sau tras printr-o prasa speciala de ambalare a brazilor.

In piete sau in centrele comerciale mari, furnizorii asigura contra cost (5-10 lei) si trecerea bradului printr-un "tun" de plasa, care-l va ambala facandu-l mai usor de transportat din punct de vedere al volumului. Daca vanzatorul nu are astfel de dispozitiv, cel mai simplu este sa ai la indemana o sfoara sau o panglica de rafie cu care il vei lega pornind de la baza tulpinei spre varf, prin rasucire, astfel incat sa ii strangi laolalta toate crengile de-a lungul tulpinei.

Este recomandat transportul bradului cu masina personala?

Am vazut de-a lungul timpului zeci de clienti "priceputi", care se tocmeau pentru 10-20 lei la pretul bradului achizitionat, sacrificand insa tapiteria sau finisajele masinilor lor de lux in incercarea de a-i transporta la domiciliu. Este lesne de inteles ca reparatiile zgarieturilor sau curatarea rasinei lasate de crengi si ace vor costa mult mai mult decat "economia" facuta prin negocierile din piata.

Recomandarea noastra este de a comanda pomul de iarna de la un furnizor care asigura si serviciul de livrare la domiciliu a bradului de Craciun achizitionat, sau sa incerci transportul acestuia fara ajutorul unei masini, daca aceasta nu este echipata cu un portbagaj de plafon, spre exemplu.

Trebuie mentionat ca magazinul nostru, BraziCraciun.com, vine in sprijinul clientilor sai, asigurand gratuit livrare la domiciliu pentru brazi naturali, brazi in ghiveci sau brazi artificiali din oferta de pe site, transportul fiind inclus in pretul produselor comandate!

Comanda brad Craciun online

Brazi Craciun.com ofera brazi naturali, brazi cultivati special pentru Craciun, brazi artificiali si accesorii brad la preturi de sarbatoare!

Comanda online: Simplu, comod si rapid!

1. Poti comanda brazi NON-STOP
pe site sau la telefon 0374.87.74.74

2. Livram GRATUIT in Bucuresti

3. Acceptam PLATA LA LIVRARE

Livrare brazi in Bucuresti

Asiguram livrare gratuita brazi de Craciun la domiciliu in Bucuresti, cu plata la livrare!

Alege bradul dorit, plaseaza comanda pe site sau telefonic iar noi te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili data si ora livrarii!

informatii despre comanda, plata / livrare

Contacteaza-ne zilnic intre 09:00 - 19:00!       Telefon:   0374.87.74.74       Facebook:   brazi.craciun.bucuresti