Preturi brazi de Craciun:     sub 200 RON     200 - 300 RON     300 - 500 RON     peste 500 RON     toate produsele

Preturi brazi de Craciun: cat costa brazii in 2018?


Anul acesta Regia Nationala a Padurilor RomSilva a anuntat taierea unui numar mai mic de brazi fata de anii trecuti, ca urmare configuratia preturilor va fi influentata de prezenta masiva pe piata a brazilor de import.

Preturi brazi naturali in piete si magazine

De la inceputul lunii decembrie vei gasi in marile magazine de retail sau in unele piete brazi naturali pentru Craciun, fie din import fie taiati din Romania. Pentru a recunoaste provenienta brazilor poti cauta sigiliul-crotal care reprezinta marcajul securizat al ocolului silvic de unde a fost taiat bradul respectiv, sau, in cazul brazilor din import, tara de provenienta si specia de brad / denumirea comerciala.

Pentru brazii romanesti, pretul de pornire la inceputul sezonului este redus, oferta fiind foarte mare pe piata, de aceea poti cumpara un brad de Craciun mic sau mediu cu 100-150 lei, potrivit pentru dimensiunile unui apartament (circa 1,5-2 metri).

Brazii de import sunt impartiti in general pe categorii de calitate, dupa inaltime si numar de ramuri, si costa in general de la 150 lei cei standard pana in 1,5 metri pana la 300-350 lei cei premium sau extra de circa 2,5 metri.

Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate-pret pentru un brad de Craciun inceputul sezonului este cel mai bun moment pentru a-ti comanda pomul de iarna. Daca pui accent in principal pe pret, poti astepta pana pe 21-22 decembrie cand vei gasi la reducere de pana la 50% brazii care cu cateva zile inainte se vindeau la pret intreg. Riscul este insa sa nu ai de unde alege un brad frumos, caci ultimele bucati ramase sunt cele refuzate pana la acel moment.

Citeste mai multe despre cand si de unde sa cumperi bradul de Craciun pentru a afla si cum variaza preturile in perioada sarbatorilor si care sunt cele mai bune locuri din Bucuresti unde se gasesc brazi taiati ieftini.

Preturi brazi naturali la en-gros

Pretul de pornire pentru brazii valorificati din Romania de ocoalele silvice si marcati cu sigiliu crotal este calculat in functie de inaltimea brazilor, incepand de la circa 10-15 euro si ajungand pana la 50 euro pentru brazii inalti si bogati. Preturile nu contin TVA si sunt valabile pentru comenzi en-gros, pe baza de nota de comanda insotita de certificat inregistrare firma cu codul CAEN aferent activitatii conexe valorificarii de brazi in regim de retailer sau pentru uz propriu.

Toti furnizorii de brazi crescuti in pepiniere pentru Craciun, fie ca este vorba despre ocoale silvice de stat sau private, au obligatia de a emite documente justificative, facturi si avize de insotire a marfii pentru brazii taiati si comercializati agentilor economici, precum si de a marca fiecare brad cu un sigiliu crotal "Pom de Craciun - Marcaj securizat" conform H.G. 427/2004. Orice transport de brazi care nu respecta aceste reguli intra sub incidenta legii si poate fi confiscat de catre autoritatile abilitate.

In cazul brazilor de import, pretul este obtinut in negociere directa cu furnizorii, cei mai populari fiind aceia din tarile nordice unde se afla cele mai mari pepiniere de pomi pentru Craciun. Totusi, desi pretul de pornire este similar sau chiar mai mic, brazii sunt aici impartiti atat pe categorii de dimensiune cat si de calitate, de la standard pana la premium si extra unde pretul de achizitie este mai mult decat dublu. Totodata, trebuie luat in calcul si transportul care va scumpi foarte mult pretul per brad in cazul in care comanda nu este suficient de mare pentru a amortiza cheltuielile cu drumul de circa 3000 km.

Comanda online brazi naturali la preturi reduse

O varianta foarte populara si comoda este a plasa comanda online pentru brazii naturali, taiati sau in ghiveci, avantajul fiind atat pretul redus datorita lipsesi cheltuielilor cu chiria si desfacerea, cat si asigurarea transportului direct la domiciliu, livrarea fiind inclusa in pretul bradului.

Magazinul online BraziCraciun.com ofera in plus o reducere de 20% pentru totii brazii de pe site pana la data de 20 decembrie, precum si livrare gratuita oriunde in Bucuresti! Vezi aici oferta noastra de brazi naturali, brazi artificiali si accesorii pentru brad la cele mai bune preturi!

Comanda brad Craciun online

Brazi Craciun.com ofera brazi naturali, brazi cultivati special pentru Craciun, brazi artificiali si accesorii brad la preturi de sarbatoare!

Comanda online: Simplu, comod si rapid!

1. Poti comanda brazi NON-STOP
pe site sau la telefon 0374.87.74.74

2. Livram GRATUIT in Bucuresti

3. Acceptam PLATA LA LIVRARE

Livrare brazi in Bucuresti

Asiguram livrare gratuita brazi de Craciun la domiciliu in Bucuresti, cu plata la livrare!

Alege bradul dorit, plaseaza comanda pe site sau telefonic iar noi te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili data si ora livrarii!

informatii despre comanda, plata / livrare

Contacteaza-ne zilnic intre 09:00 - 19:00!       Telefon:   0374.87.74.74       Facebook:   brazi.craciun.bucuresti